Наукова періодика України Холодильна техніка та технологія


Атанасова В. В. 
Заморожені напівфабрикати з бобових для закладів ресторанного господарства / В. В. Атанасова // Холодильна техніка та технологія. - 2015. - Т. 51, вип. 2. - С. 38-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/htit_2015_51_2_9
  Повний текст PDF - 472.169 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Атанасова В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Атанасова В. В. Заморожені напівфабрикати з бобових для закладів ресторанного господарства / В. В. Атанасова // Холодильна техніка та технологія. - 2015. - Т. 51, вип. 2. - С. 38-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/htit_2015_51_2_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Атанасова Віта Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського