Наукова періодика України Інновації та технології в сфері послуг та харчування


Куракін О. Б. 
Використання сублімованих порошків дикорослих ягід у технології крему сирного / О. Б. Куракін, Л. Г. Бишовець // Інновації та технології в сфері послуг та харчування. - 2020. - № 1. - С. 82-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/itsph_2020_1_13
  Повний текст PDF - 272.549 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Куракін О.
  • Бишовець Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Куракін О. Б. Використання сублімованих порошків дикорослих ягід у технології крему сирного / О. Б. Куракін, Л. Г. Бишовець // Інновації та технології в сфері послуг та харчування. - 2020. - № 1. - С. 82-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/itsph_2020_1_13.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського