Наукова періодика України | Інновації та технології в сфері послуг та харчування | ||
Куракін О. Б. Використання сублімованих порошків дикорослих ягід у технології крему сирного / О. Б. Куракін, Л. Г. Бишовець // Інновації та технології в сфері послуг та харчування. - 2020. - № 1. - С. 82-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/itsph_2020_1_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Куракін О. Б. Використання сублімованих порошків дикорослих ягід у технології крему сирного / О. Б. Куракін, Л. Г. Бишовець // Інновації та технології в сфері послуг та харчування. - 2020. - № 1. - С. 82-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/itsph_2020_1_13. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |