Наукова періодика України Міжнародний науковий журнал "Інтернаука"


Кобець О. С. 
Оптимізація процесу приготування клітковинно-олійного напівфабрикату / О. С. Кобець, Т. В. Зінченко, І. Л. Корецька, В. Ф. Доценко // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2017. - № 14. - С. 83-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2017_14_17
  Повний текст PDF - 559.896 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кобець О.
  • Зінченко Т.
  • Корецька І.
  • Доценко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кобець О. С. Оптимізація процесу приготування клітковинно-олійного напівфабрикату / О. С. Кобець, Т. В. Зінченко, І. Л. Корецька, В. Ф. Доценко // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2017. - № 14. - С. 83-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2017_14_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кобець Олена Сергіївна (технічні науки)
  • Зінченко Тетяна Володимирівна (фізико-математичні науки)
  • Корецька Ірина Львівна (технічні науки)
  • Доценко Віктор Федорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського