Наукова періодика України Міжнародний науковий журнал "Інтернаука"


Кирпіченкова О. М. 
Розширення асортименту страв функціонального призначення в закладах ресторанного господарства / О. М. Кирпіченкова, О. В. Кузьмін, А. О. Сосюк, В. М. Михайленко // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2018. - № 3(1). - С. 41-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2018_3%281%29__9
  Повний текст PDF - 140.045 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кирпіченкова О.
  • Кузьмін О.
  • Сосюк А.
  • Михайленко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кирпіченкова О. М. Розширення асортименту страв функціонального призначення в закладах ресторанного господарства / О. М. Кирпіченкова, О. В. Кузьмін, А. О. Сосюк, В. М. Михайленко // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2018. - № 3(1). - С. 41-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2018_3(1)__9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кирпіченкова Оксана Миколаївна (технічні науки)
  • Кузьмін Олег Володимирович (технічні науки)
  • Михайленко Владислав Миколайович (філологічні науки)
  • Михайленко Віктор Михайлович (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського