Наукова періодика України Молодий вчений


Бархоленко І. О. 
Доцільність використання борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності у закладах харчування при готелях / І. О. Бархоленко, Д. О. Бондар, Л. О. Шаран, Н. П. Бондар, А. В. Шаран, В. О. Губеня // Молодий вчений. - 2019. - № 1(1). - С. 176-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2019_1%281%29__41
  Повний текст PDF - 186.727 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бархоленко І.
  • Бондар Д.
  • Шаран Л.
  • Бондар Н.
  • Шаран А.
  • Губеня В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бархоленко І. О. Доцільність використання борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності у закладах харчування при готелях / І. О. Бархоленко, Д. О. Бондар, Л. О. Шаран, Н. П. Бондар, А. В. Шаран, В. О. Губеня // Молодий вчений. - 2019. - № 1(1). - С. 176-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2019_1(1)__41.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бондар Дмитро Олегович (економічні науки)
  • Шаран Лариса Олександрівна (технічні науки)
  • Бондар Наталія Петрівна (технічні науки)
  • Бондар Наталія Петрівна (1967–) (соціальні комунікації)
  • Шаран Андрій Васильович (технічні науки)
  • Губеня В'ячеслав Олександрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського