Наукова періодика України Молодий вчений


Іваніщева О. А. 
Тенденції формування якості хлібобулочних виробів функціонального призначення / О. А. Іваніщева, О. В. Пахомська // Молодий вчений. - 2021. - № 5(2). - С. 159-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2021_5%282%29__3
  Повний текст PDF - 246.483 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Іваніщева О.
  • Пахомська О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Іваніщева О. А. Тенденції формування якості хлібобулочних виробів функціонального призначення / О. А. Іваніщева, О. В. Пахомська // Молодий вчений. - 2021. - № 5(2). - С. 159-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2021_5(2)__3.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського