Наукова періодика України | Молодий вчений | ||
Іваніщева О. А. Тенденції формування якості хлібобулочних виробів функціонального призначення / О. А. Іваніщева, О. В. Пахомська // Молодий вчений. - 2021. - № 5(2). - С. 159-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2021_5%282%29__3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Іваніщева О. А. Тенденції формування якості хлібобулочних виробів функціонального призначення / О. А. Іваніщева, О. В. Пахомська // Молодий вчений. - 2021. - № 5(2). - С. 159-163. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2021_5(2)__3. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |