Наукова періодика України | Новітні технології | ||
Сухенко Ю. Г. Біологічна цінність варених ковбас з добавкою пшеничної клітковини з пектином гарбуза / Ю. Г. Сухенко, В. Ю. Сухенко, Л. І. Корець, В. В. Дудченко // Новітні технології. - 2019. - Вип. 2. - С. 98-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/novteh_2019_2_15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сухенко Ю. Г. Біологічна цінність варених ковбас з добавкою пшеничної клітковини з пектином гарбуза / Ю. Г. Сухенко, В. Ю. Сухенко, Л. І. Корець, В. В. Дудченко // Новітні технології. - 2019. - Вип. 2. - С. 98-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/novteh_2019_2_15.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |