Наукова періодика України Новітні технології


Сухенко Ю. Г. 
Біологічна цінність варених ковбас з добавкою пшеничної клітковини з пектином гарбуза / Ю. Г. Сухенко, В. Ю. Сухенко, Л. І. Корець, В. В. Дудченко // Новітні технології. - 2019. - Вип. 2. - С. 98-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/novteh_2019_2_15
  Повний текст PDF - 1.2 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сухенко Ю.
  • Сухенко В.
  • Корець Л.
  • Дудченко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сухенко Ю. Г. Біологічна цінність варених ковбас з добавкою пшеничної клітковини з пектином гарбуза / Ю. Г. Сухенко, В. Ю. Сухенко, Л. І. Корець, В. В. Дудченко // Новітні технології. - 2019. - Вип. 2. - С. 98-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/novteh_2019_2_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сухенко Юрій Григорович (1951–2020) (технічні науки)
  • Сухенко Владислав Юрійович (1974–) (технічні науки)
  • Сухенко Вікторія Юріївна (технічні науки)
  • Корець Лідія Іванівна (технічні науки)
  • Дудченко Владислав Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського