Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Галух Б. І. 
Технологічні режими соління бринзи і їх вплив на якісні показники готового продукту / Б. І. Галух // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 1(3). - С. 58-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_1%283%29__13
  Повний текст PDF - 733.998 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Галух Б.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Галух Б. І. Технологічні режими соління бринзи і їх вплив на якісні показники готового продукту / Б. І. Галух // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 1(3). - С. 58-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_1(3)__13.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського