![]() | Наукова періодика України | ![]() | Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького |
Білоган І. М. Запровадження європейських стандартів з метою покращання якості продукції м’ясних виробів / І. М. Білоган // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 2(5). - С. 13-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_2%285%29__5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Білоган І. М. Запровадження європейських стандартів з метою покращання якості продукції м’ясних виробів / І. М. Білоган // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 2(5). - С. 13-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_2(5)__5.![]() |
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |