Наукова періодика України | Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | ||
Басараб І. М. Використання м’якуша гарбуза у технології паштетних виробів та їх функціональні характеристики / І. М. Басараб, У. Р. Драчук, І. С. Ромашко, Б. І. Галух, І. І. Сімонова, Л. К. Молдаванова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2019. - Т. 21, № 92. - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2019_21_92_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Басараб І. М. Використання м’якуша гарбуза у технології паштетних виробів та їх функціональні характеристики / І. М. Басараб, У. Р. Драчук, І. С. Ромашко, Б. І. Галух, І. І. Сімонова, Л. К. Молдаванова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2019. - Т. 21, № 92. - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2019_21_92_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |