Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Абрамова А. Г. Використання кунжутного шроту в технології бісквітів функціонального призначення / А. Г. Абрамова, К. В. Рубанка, О. П. Писарець // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 132-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Абрамова А. Г. Використання кунжутного шроту в технології бісквітів функціонального призначення / А. Г. Абрамова, К. В. Рубанка, О. П. Писарець // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 132-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_22. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |