Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Дорохова Т. Д. Технологічні аспекти використання горохової клітковини при розробці борошняних кулінарних виробів / Т. Д. Дорохова, Л. І. Удворгелі, І. Л. Корецька // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 80-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дорохова Т. Д. Технологічні аспекти використання горохової клітковини при розробці борошняних кулінарних виробів / Т. Д. Дорохова, Л. І. Удворгелі, І. Л. Корецька // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 80-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_11. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |