Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Какимов А. К. 
Методы определения фальсификации мяса и мясных товаров / А. К. Какимов, А. М. Байкадамова, А.А. Темирбеккызы, А. Е. Кузембаева // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 113-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_14
  Повний текст PDF - 202.717 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Какимов А.
  • Байкадамова А.
  • Темирбеккызы А.
  • Кузембаева А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Какимов А. К. Методы определения фальсификации мяса и мясных товаров / А. К. Какимов, А. М. Байкадамова, А.А. Темирбеккызы, А. Е. Кузембаева // Продовольчі ресурси. - 2019. - № 12. - С. 113-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2019_12_14.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського