Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Верхивкер Я. Г. Улучшение качества и конкурентоспособности консервированной продукции при использовании современных видов потребительской тары / Я. Г. Верхивкер, Е. М. Мирошниченко // Продовольчі ресурси. - 2020. - Т. 8, № 15. - С. 41-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2020_8_15_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Верхивкер Я. Г. Улучшение качества и конкурентоспособности консервированной продукции при использовании современных видов потребительской тары / Я. Г. Верхивкер, Е. М. Мирошниченко // Продовольчі ресурси. - 2020. - Т. 8, № 15. - С. 41-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2020_8_15_7. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |