Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Верхивкер Я. Г. 
Улучшение качества и конкурентоспособности консервированной продукции при использовании современных видов потребительской тары / Я. Г. Верхивкер, Е. М. Мирошниченко // Продовольчі ресурси. - 2020. - Т. 8, № 15. - С. 41-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2020_8_15_7
  Повний текст PDF - 342.021 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Верхивкер Я.
  • Мирошниченко Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Верхивкер Я. Г. Улучшение качества и конкурентоспособности консервированной продукции при использовании современных видов потребительской тары / Я. Г. Верхивкер, Е. М. Мирошниченко // Продовольчі ресурси. - 2020. - Т. 8, № 15. - С. 41-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2020_8_15_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського