Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Крижова Ю. П. 
Використання бурякового сиропу в технології кетчупів - шлях до здорового харчування / Ю. П. Крижова, О. С. Деяк // Продовольчі ресурси. - 2021. - Т. 9, № 16. - С. 109-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2021_9_16_13
  Повний текст PDF - 1.228 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Крижова Ю.
  • Деяк О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Крижова Ю. П. Використання бурякового сиропу в технології кетчупів - шлях до здорового харчування / Ю. П. Крижова, О. С. Деяк // Продовольчі ресурси. - 2021. - Т. 9, № 16. - С. 109-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2021_9_16_13.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського