Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Крижова Ю. П. Використання бурякового сиропу в технології кетчупів - шлях до здорового харчування / Ю. П. Крижова, О. С. Деяк // Продовольчі ресурси. - 2021. - Т. 9, № 16. - С. 109-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2021_9_16_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Крижова Ю. П. Використання бурякового сиропу в технології кетчупів - шлях до здорового харчування / Ю. П. Крижова, О. С. Деяк // Продовольчі ресурси. - 2021. - Т. 9, № 16. - С. 109-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2021_9_16_13. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |