Наукова періодика України Продовольчі ресурси


Хомічак Л. М. 
Фізична модифікація борошна пшеничного / Л. М. Хомічак, І. В. Кузнєцова, С. І. Висоцька, С. В. Ткаченко // Продовольчі ресурси. - 2021. - Т. 9, № 17. - С. 165-173. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2021_9_17_19
  Повний текст PDF - 1.035 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Хомічак Л.
  • Кузнєцова І.
  • Висоцька С.
  • Ткаченко С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Хомічак Л. М. Фізична модифікація борошна пшеничного / Л. М. Хомічак, І. В. Кузнєцова, С. І. Висоцька, С. В. Ткаченко // Продовольчі ресурси. - 2021. - Т. 9, № 17. - С. 165-173. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2021_9_17_19.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського