Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Хомічак Л. М. Фізична модифікація борошна пшеничного / Л. М. Хомічак, І. В. Кузнєцова, С. І. Висоцька, С. В. Ткаченко // Продовольчі ресурси. - 2021. - Т. 9, № 17. - С. 165-173. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2021_9_17_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Хомічак Л. М. Фізична модифікація борошна пшеничного / Л. М. Хомічак, І. В. Кузнєцова, С. І. Висоцька, С. В. Ткаченко // Продовольчі ресурси. - 2021. - Т. 9, № 17. - С. 165-173. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2021_9_17_19. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |