Наукова періодика України Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування


Родіонова К. О. 
Забезпечення мікробіологічної безпеки м’яса птиці в птахопереробній промисловості / К. О. Родіонова, А. П. Палій // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2017. - Вип. 34(2). - С. 327-332. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2017_34%282%29__76
  Повний текст PDF - 63.58 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Родіонова К.
  • Палій А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Родіонова К. О. Забезпечення мікробіологічної безпеки м’яса птиці в птахопереробній промисловості / К. О. Родіонова, А. П. Палій // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2017. - Вип. 34(2). - С. 327-332. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2017_34(2)__76.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Родіонова Катерина Олександрівна (ветеринарні науки)
  • Палій Анатолій Павлович (ветеринарні науки)
  • Палій Андрій Павлович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського