Наукова періодика України Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації


Свідло К. 
Особливості організації корпоративних заходів / К. Свідло, Н. Якименко-Терещенко, Н. Попова // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2019. - Т. 2, № 2. - С. 194-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2019_2_2_4
  Повний текст PDF - 1.506 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Свідло К.
  • Якименко-Терещенко Н.
  • Попова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Свідло К. Особливості організації корпоративних заходів / К. Свідло, Н. Якименко-Терещенко, Н. Попова // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2019. - Т. 2, № 2. - С. 194-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2019_2_2_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Якименко-Терещенко Наталія Василівна (економічні науки)
  • Попова Наталія Миколаївна (економічні науки)
  • Попова Наталя Іванівна (економічні науки)
  • Попова Наталя Василівна (економічні науки)
  • Попова Надія Василівна (економічні науки)
  • Попова Наталя Олександрівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського