Наукова періодика України | Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації | ||
Свідло К. Особливості організації корпоративних заходів / К. Свідло, Н. Якименко-Терещенко, Н. Попова // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2019. - Т. 2, № 2. - С. 194-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2019_2_2_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Свідло К. Особливості організації корпоративних заходів / К. Свідло, Н. Якименко-Терещенко, Н. Попова // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2019. - Т. 2, № 2. - С. 194-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2019_2_2_4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |