Наукова періодика України | Наука та інновації | ||
Бурушкіна Т. М. Отримання і властивості високодиспергованих продуктів з рослинної сировини / Т. М. Бурушкіна, В. В. Ратушняк, В. І. Количєв, В. М. Преподобний, Ю. О. Плотніков // Наука та інновації. - 2015. - Т. 11, № 3. - С. 39—50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/scinn_2015_11_3_5 The conditions of the low-waste conversion of whole legume and cereal seeds (soy, lupine, amaranth, oats, wheat, buckwheat) into liquid and paste-like highly dispersed emulsion-suspension systems with almost complete set of nutrients, biologically active substances, and minerals of the original plants are created. These systems are aggregatively stable for 5 - 15 days or more without the use of stabilizers and emulsifiers. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бурушкіна Т. М. Отримання і властивості високодиспергованих продуктів з рослинної сировини / Т. М. Бурушкіна, В. В. Ратушняк, В. І. Количєв, В. М. Преподобний, Ю. О. Плотніков // Наука та інновації. - 2015. - Т. 11, № 3. - С. 39—50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/scinn_2015_11_3_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |