Наукова періодика України Стандартизація. Сертифікація. Якість


Чуйко М. М. 
Якість вітчизняних функційних харчових продуктів та європейські вимоги до продукції оздоровчої спрямованості / М. М. Чуйко, А. М. Чуйко // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2019. - № 5. - С. 33-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2019_5_7
  Повний текст PDF - 807.229 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Чуйко М.
  • Чуйко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Чуйко М. М. Якість вітчизняних функційних харчових продуктів та європейські вимоги до продукції оздоровчої спрямованості / М. М. Чуйко, А. М. Чуйко // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2019. - № 5. - С. 33-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2019_5_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського