Наукова періодика України | Стандартизація. Сертифікація. Якість | ||
Чуйко М. М. Якість вітчизняних функційних харчових продуктів та європейські вимоги до продукції оздоровчої спрямованості / М. М. Чуйко, А. М. Чуйко // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2019. - № 5. - С. 33-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2019_5_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Чуйко М. М. Якість вітчизняних функційних харчових продуктів та європейські вимоги до продукції оздоровчої спрямованості / М. М. Чуйко, А. М. Чуйко // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2019. - № 5. - С. 33-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2019_5_7. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |