Наукова періодика України Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва


Lastovska I. O. 
Comparative assessment of fattening qualities of rabbits of different breeds under the conditions of the private farm / I. O. Lastovska, L. V. Pirova, L. T. Kosior, O. O. Borsсh, O. V. Borshch // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2020. - № 2. - С. 36-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2020_2_6
  Повний текст PDF - 636.318 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Lastovska I.
  • Pirova L.
  • Kosior L.
  • Borsсh O.
  • Borshch O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Lastovska I. O. Comparative assessment of fattening qualities of rabbits of different breeds under the conditions of the private farm / I. O. Lastovska, L. V. Pirova, L. T. Kosior, O. O. Borsсh, O. V. Borshch // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2020. - № 2. - С. 36-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2020_2_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Борщ Олександр Васильович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського