Наукова періодика України | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва | ||
Трофимчук А. М. Сучасний стан і тенденції розвитку рибництва в Україні та світі / А. М. Трофимчук, Н. Є. Гриневич, М. І. Трофимчук, Ю. В. Куновський, О. С. Бондар, О. В. Ткаченко, О. В. Савчук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2021. - № 2. - С. 123-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2021_2_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Трофимчук А. М. Сучасний стан і тенденції розвитку рибництва в Україні та світі / А. М. Трофимчук, Н. Є. Гриневич, М. І. Трофимчук, Ю. В. Куновський, О. С. Бондар, О. В. Ткаченко, О. В. Савчук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2021. - № 2. - С. 123-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2021_2_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |