Наукова періодика України Ukrainian journal of food science


Rachok V. 
Investigation of the yeast dough mixing process at different rotational frequency of the mixing blade / V. Rachok, V. Telychkun, Yu. Telychkun // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 111-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_14
  Повний текст PDF - 752.067 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Rachok V.
  • Telychkun V.
  • Telychkun Y.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Rachok V. Investigation of the yeast dough mixing process at different rotational frequency of the mixing blade / V. Rachok, V. Telychkun, Yu. Telychkun // Ukrainian journal of food science. - 2017. - Vol. 5, Iss. 1. - С. 111-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujfs_2017_5_1_14.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського