Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Баль-Прилипко Л. В. 
Розробка біотехнолоії м’ясних продуктів / Л. В. Баль-Прилипко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2014. - № 17. - С. 145-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2014_17_25
  Повний текст PDF - 439.848 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Баль-Прилипко Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Баль-Прилипко Л. В. Розробка біотехнолоії м’ясних продуктів / Л. В. Баль-Прилипко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2014. - № 17. - С. 145-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2014_17_25.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського