Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Прісс О. П. 
Пружність та втрати маси під час зберігання огірків і кабачків / О. П. Прісс // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2015. - № 14. - С. 60-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2015_14_12
  Повний текст PDF - 348.505 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Прісс О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Прісс О. П. Пружність та втрати маси під час зберігання огірків і кабачків / О. П. Прісс // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2015. - № 14. - С. 60-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2015_14_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Прісс Олеся Петрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського