Наукова періодика України | Вісник Львівського торговельно-економічного університету | ||
Сирохман І. В. Проблеми забезпечення безпечності та якості харчових продуктів і продукції ресторанного господарства / І. В. Сирохман // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2020. - Вип. 23. - С. 89-96. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2020_23_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сирохман І. В. Проблеми забезпечення безпечності та якості харчових продуктів і продукції ресторанного господарства / І. В. Сирохман // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2020. - Вип. 23. - С. 89-96. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2020_23_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |