Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Kogan A. 
Pterostilbene enrichment of dry convenience food for instant muffins / A. Kogan, Y. Polyvanov, I. Honcharenko, E. Suprunenko // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2019. - № 2. - С. 61-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2019_2_11
  Повний текст PDF - 387.128 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kogan A.
  • Polyvanov Y.
  • Honcharenko I.
  • Suprunenko E.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kogan A. Pterostilbene enrichment of dry convenience food for instant muffins / A. Kogan, Y. Polyvanov, I. Honcharenko, E. Suprunenko // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2019. - № 2. - С. 61-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2019_2_11.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського