Наукова періодика України Вісник Національного технічного університету "ХПІ"


Шведюк Д. А. 
Вплив термічної обробки на характеристики січених м'ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням ферментації / Д. А. Шведюк, В. М. Пасічний // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2020. - № 2. - С. 138-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2020_2_20
  Повний текст PDF - 1.128 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шведюк Д.
  • Пасічний В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шведюк Д. А. Вплив термічної обробки на характеристики січених м'ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням ферментації / Д. А. Шведюк, В. М. Пасічний // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2020. - № 2. - С. 138-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2020_2_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шведюк Дмитро Анатолійович (технічні науки)
  • Пасічний Василь Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського