Наукова періодика України Вісник Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т. Г. Шевченка


Ткачук С. І. 
Особливості формування професійної компетентності майбутніх фахівців у галузі харчових технологій у процесі практичної підготовки / С. І. Ткачук, І. С. Куценко // Вісник Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т. Г. Шевченка. Серія : Педагогічні науки. - 2021. - Вип. 12. - С. 260-264. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vnuchkpn_2021_12_48
  Повний текст PDF - 311.16 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ткачук С.
  • Куценко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ткачук С. І. Особливості формування професійної компетентності майбутніх фахівців у галузі харчових технологій у процесі практичної підготовки / С. І. Ткачук, І. С. Куценко // Вісник Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т. Г. Шевченка. Серія : Педагогічні науки. - 2021. - Вип. 12. - С. 260-264. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vnuchkpn_2021_12_48.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ткачук Станіслав Іванович (педагогічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського