Наукова періодика України | Вісник Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т. Г. Шевченка | ||
Ткачук С. І. Особливості формування професійної компетентності майбутніх фахівців у галузі харчових технологій у процесі практичної підготовки / С. І. Ткачук, І. С. Куценко // Вісник Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т. Г. Шевченка. Серія : Педагогічні науки. - 2021. - Вип. 12. - С. 260-264. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vnuchkpn_2021_12_48 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ткачук С. І. Особливості формування професійної компетентності майбутніх фахівців у галузі харчових технологій у процесі практичної підготовки / С. І. Ткачук, І. С. Куценко // Вісник Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т. Г. Шевченка. Серія : Педагогічні науки. - 2021. - Вип. 12. - С. 260-264. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vnuchkpn_2021_12_48.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |