Наукова періодика України Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва


Іванова І. Є. 
Вплив абіотичних чінників на формування смакових якостей плодів вишні / І. Є. Іванова, М. Є. Сердюк, Г. М. Шкіндер-Борміна, І. А. Кривонос // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2020. - Вип. 96(1). - С. 416-432. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zhpumus_2020_96%281%29__31
  Повний текст PDF - 846.428 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Іванова І.
  • Сердюк М.
  • Шкіндер-Борміна Г.
  • Кривонос І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Іванова І. Є. Вплив абіотичних чінників на формування смакових якостей плодів вишні / І. Є. Іванова, М. Є. Сердюк, Г. М. Шкіндер-Борміна, І. А. Кривонос // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2020. - Вип. 96(1). - С. 416-432. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/zhpumus_2020_96(1)__31.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сердюк Марина Єгорівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського