Календар

29 Червень 2022

«Європейська Україна. Доба Мазепи»

Дата події: 
28-06-2022

Відкриття виставки «Європейська Україна. Доба Мазепи», що відбулося 28 червня у Скарбниці Національного музею історії України, її організатори готували й приурочили до Дня Конституції нашої держави. Одним із співорганізаторів події стала також Національна бібліотека України імені В.І. Вернадського. Виставка триватиме 13 днів у приміщенні Скарбниці Національного музею історії України.

Міжнародна наукова конференція «Бібліотека. Наука. Комунікація. Інноваційні трансформації ресурсів і послуг»

Дата події: 
4-10-2022 до 6-10-2022

Шановні колеги!  Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського запрошує Вас взяти участь у роботі Міжнародної наукової конференції «Бібліотека. Наука. Комунікація. Інноваційні трансформації ресурсів і послуг», м. Київ, 4–6 жовтня 2022 р.

Метою науково-комунікативного заходу є об’єднання зусиль науковців і практиків у розв’язанні актуальних питань щодо розвитку бібліотечно-інформаційного потенціалу в сучасних умовах, виокремлення найгостріших проблем у бібліотечній сфері та визначення шляхів їх подолання, оприлюднення результатів актуальних наукових пошуків, розробка рекомендацій і пропозицій щодо вдосконалення діяльності сучасних бібліотек.

До участі в роботі конференції запрошуються науковці та спеціалісти бібліотек, архівів, музеїв, видавництв, інформаційних підрозділів установ і громадських організацій, представники органів державної влади та органів місцевого самоврядування, аспіранти.