Календар

11 Жовтень 2019

Збереження бібліотечних фондів: традиції, інновації, перспективи

Дата події: 
10-10-2019

В рамках Міжнародної наукової конференції «Бібліотека. Наука. Комунікація: актуальні тенденції у цифрову епоху» відбувся семінар «Збереження бібліотечних фондів: традиції, інновації, перспективи»

Століття і духовний спадок Олени Апанович

Дата події: 
10-10-2019

Інститут історії України НАНУ та Інститут рукопису НБУВ провели круглий стіл "Олена Апанович – історикиня, громадська діячка, людина (до 100-річчя від дня народження)».

Наукометрія: вектори розвитку в Україні та Євросоюзі

Дата події: 
8-10-2019

Семінар «Бібліометричні технології та наукометричні дослідження» в 2019 році  відзначав десятирічний ювілей.

Друковані та електронні ресурси періодики «дрейфують» в on-line

Дата події: 
9-10-2019

  В рамках Міжнародної наукової конференції «Бібліотека. Наука. Комунікація: актуальні тенденції у цифрову епоху» відбулося засідання секції «Інтеграція друкованих і електронних бібліографічних ресурсів у формуванні репертуару періодики». 

Біографіка та біобібліографія як інформаційно-комунікативний ресурс

Дата події: 
10-10-2019

Відбулося засідання секції 6 «Біографіка та біобібліографія як інформаційно-комунікативний ресурс суспільно-політичних і культурних трансформацій», яку організував Інститут біографічних досліджень НБУВ.

Термінологія осучаснюється

Дата події: 
9-10-2019

В НБУВ в рамках Міжнародної наукової конференції «Бібліотека. Наука. Комунікація: актуальні тенденції у цифрову епоху» відбулося засідання секції «Сучасна бібліотечно-інформаційна термінологія»

Наукові бібліотеки в дослідницькій інфраструктурі України

Дата події: 
10-10-2019

‎У Національній бібліотеці України імені В. І. Вернадського у рамках проведення Міжнародної наукової конференції «БІБЛІОТЕКА. НАУКА. КОМУНІКАЦІЯ: АКТУАЛЬНІ ТЕНДЕНЦІЇ У ЦИФРОВУ ЕПОХУ»  відбулося засідання секції «Наукові бібліотеки в дослідницькій інфраструктурі України»

Соціокомунікативний потенціал бібліотек в умовах інформатизації

Дата події: 
9-10-2019

В рамках роботи Міжнародної наукової конференції  «Бібліотека. Наука. Комунікація: актуальні тенденції у цифрову епоху» відбулося засідання секції 4 «Розвиток соціально-інформаційних комунікацій в умовах інформатизації»

Архівна та рукописна наукова спадщина: сучасні особливості формування та використання

Дата події: 
10-10-2019

10 жовтня 2019 року у приміщенні Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського по вул. Володимирській, 62 у рамках Міжнародної наукової конференції «Бібліотека. Наука. Комунікація: актуальні тенденції у цифрову епоху»» відбувся науковий семінар «Архівна та рукописна наукова спадщина: сучасні особливості формування та використання»

Поважний ювілей Інформаційно-бібліотечної ради НАН України

Дата події: 
8-10-2019

В Національній бібліотеці України імені В. І. Вернадського в рамках Міжнародної наукової конференції «Бібліотека. Наука. Комунікація: актуальні тенденції у цифрову епоху» відбулося засідання секції академічних бібліотек «90-річчя Інформаційно-бібліотечної ради Національної академії наук України».

Зберегти пам’ятки для майбутнього

Дата події: 
9-10-2019

В рамках Міжнародної наукової конференції «Бібліотека. Наука. Комунікація: актуальні тенденції у цифрову епоху» відбулося засідання секції «Атрибуція й опис книжкових та інших документних пам’яток як складник наукових досліджень»

14 жовтня – День захисника України

Дата події: 
14-10-2019

Колектив Національної бібліотеки України імені Вернадського від щирого серця дякує всім тим, хто захищає свободу та територіальну цілісність України.